Welkom

    

Biologische Vliegenbestrijding

Een biologische vliegenbestrijder, de natuurlijke zekerheid van verantwoord beschermen en bestrijden

  • Vakbekwaam en effectief

  • Milieubewust en duurzaam

  • Veilig en gezond, geen chemische en/of giftige middelen!!

Overlast vliegen
Vliegen zorgen voor economische schade, reputatieschade, ongemak en verspreiden allerlei ziektes.

Landelijke dekking en meerdere branches
Wij beschikken over een landelijk netwerk van biologische vliegenbestrijders. Inmiddels werken wij voor particulieren, gemeenten, tuinders, kwekers, agrariërs, vakantieparken, dierentuinen, musea, woningcorporaties, hotels, restaurants en vele andere partijen. 

Meerdere strategieën
Dazen, fruitvliegen, kamervliegen, enz.. Er zijn vele soorten vliegen en muggen. Door het vaststellen van de juiste soort kunnen we bepalen welke behandelmethode hierbij past. Zo zullen we bijvoorbeeld tegen stalvliegen in de agrarische sector preventief roofvliegen en/of sluipwespen inzetten. Voor acute problemen hebben we effectieve natuurlijke middelen en attributen voorhanden. Ook diverse innovaties zoals vleermuis- en boerenzwaluwvoorzieningen en muggenlarven etende vissoorten staan tot onze beschikking. Hierbij is de kennis van onze experts essentieel.

Werkwijze biologische vliegenpreventie
De beste bestrijding is het zoveel mogelijk voorkomen van de vliegen. Onze Inspectie & Monitoringservice ontzorgt u volledig en verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

  1. Plan van aanpak

  2. Regelmatige inspecties

  3. Rapportages

Dit alles voor een vast maandbedrag. Benodigde middelen /materialen kunnen in de vorm van een richtprijs worden opgegeven.

Nieuwsgierig?  Elke locatie is anders en vergt een aparte benadering. De eerste keer komen wij gratis en vrijblijvend bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Daarna ontvangt u spoedig een gedetailleerde offerte met de mogelijkheden.

Werkwijze biologische vliegenbestrijding
U heeft waarschijnlijk een acuut probleem en zoekt naar een snelle oplossing. Binnen 24 uur komen wij bij u langs en bekijken samen met u hoe we uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Nog voordat we met de behandeling beginnen ontvangt u van ons een prijsopgave.

Na behandeling krijgt u van ons een advies hoe u in het gevolg zoveel mogelijk kunt voorkomen.