Welkom

Biologische Bloedluisbestrijding

Een biologische bloedluisbestrijder, de natuurlijke zekerheid van verantwoord beschermen en bestrijden

  • Vakbekwaam en effectief

  • Milieubewust en duurzaam

  • Veilig en gezond, geen chemische en/of giftige middelen!!

Bloedluis = vogelmijt
Bloedluis bij kippen is een van de meest voorkomende plagen op pluimveebedrijven. Een plaag die aanzienlijke verliezen en schade veroorzaakt. Niet alleen het welzijn van de dieren lijdt daar onder, maar ook de rentabiliteit van het bedrijf.  Het verschil tussen een geringe en een flinke bloedluisplaag kan oplopen tot meer dan een euro per kip per ronde.

Landelijke dekking en totaaladvies
Wij beschikken over een landelijk netwerk van biologische bloedluisbestrijders. 

Meerdere strategieën
Elke stal is anders. Op basis van jarenlange ervaring kunnen we bepalen welke behandelmethode het beste bij uw stal past. Preventief zijn er diverse mogelijkheden. Voor acute problemen hebben we effectieve natuurlijke middelen en attributen voorhanden.

Werkwijze biologische bloedluispreventie
De beste bestrijding is het zoveel mogelijk voorkomen van de bloedluizen. Onze Inspectie & Monitoringservice ontzorgt u volledig en verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

  1. Plan van aanpak

  2. Regelmatige inspecties

  3. Rapportages

Dit alles voor een vast maandbedrag. Benodigde middelen /materialen kunnen in de vorm van een richtprijs worden opgegeven.

Nieuwsgierig?  Elke locatie is anders en vergt een aparte benadering. De eerste keer komen wij gratis en vrijblijvend bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Daarna ontvangt u spoedig een gedetailleerde offerte met de mogelijkheden.

Werkwijze biologische bloedluisbestrijding
U heeft waarschijnlijk een acuut probleem en zoekt naar een snelle oplossing. Binnen 24 uur komen wij bij u langs en bekijken samen met u hoe we uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Nog voordat we met de behandeling beginnen ontvangt u van ons een prijsopgave.

Na behandeling krijgt u van ons een advies hoe u in het gevolg zoveel mogelijk kunt voorkomen.