Welkom

Biologische Gewasbescherming

Een biologische gewasbeschermer, de natuurlijke zekerheid van verantwoord beschermen en bestrijden

  • Vakbekwaam en effectief

  • Milieubewust en duurzaam

  • Veilig en gezond, geen chemische en/of giftige middelen!!

Ziekten, plagen en onkruiden
Ziekten, plagen en onkruiden zijn in de landbouw altijd aanwezig. Biologische gewasbescherming zorgt ervoor dat ziekten, plagen en onkruiden onder controle blijven en economische schade uitblijft. Onze maatregelen zijn maatwerkgericht, niet-chemisch en effectief.

Landelijke dekking en meerdere branches
Wij beschikken over een landelijk netwerk van biologische gewasbeschermers. Inmiddels werken wij voor gemeenten, tuinders, kwekers, agrariërs en diverse andere partijen. 

Meerdere strategieën
Spint, witte vlieg, trips, tuta absoluta, meeldauw, mijten, slakken, engerlingen / emelten, botrytis, kevers, wantsen, etc. Er zijn vele soorten ziekten en plagen. Door het vaststellen van de juiste soort kunnen we bepalen welke behandelmethode hierbij past. Zo zullen we bijvoorbeeld preventief/curatief vaak de juiste mix van natuurlijke vijanden inzetten. Voor acute problemen hebben we effectieve natuurlijke middelen en attributen voorhanden om de natuurlijke vijanden te ondersteunen. Ook diverse innovaties zoals torenvalkkasten en spreeuwentorens staan tot onze beschikking. Hierbij is de kennis van onze experts essentieel.

Werkwijze biologische gewasbescherming (preventief)
De beste bestrijding is het zoveel mogelijk voorkomen van plagen en ziektes. Onze Inspectie & Monitoringservice ontzorgt u volledig en verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

  1. Plan van aanpak

  2. Regelmatige inspecties

  3. Rapportages

Dit alles voor een vast maandbedrag. Benodigde middelen /materialen kunnen in de vorm van een richtprijs worden opgegeven.

Nieuwsgierig?  Elke locatie is anders en vergt een aparte benadering. De eerste keer komen wij gratis en vrijblijvend bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Daarna ontvangt u spoedig een gedetailleerde offerte met de mogelijkheden.

Werkwijze biologische gewasbescherming (curatief)
U heeft waarschijnlijk een acuut probleem en zoekt naar een snelle oplossing. Binnen 24 uur komen wij bij u langs en bekijken samen met u hoe we uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Nog voordat we met de behandeling beginnen ontvangt u van ons een prijsopgave.

Na behandeling krijgt u van ons een advies hoe u in het gevolg zoveel mogelijk kunt voorkomen.